TRAGEDIJA KOD NAŠICA

Vozač sletio s ceste i ispao iz auta: Vozilo je palo na njega i zapalio se, on je poginuo

‘Do prometne nesreće došlo je kada se vozač nije kretao sredinom obilježene prometne trake‘, izvijestili su iz PU osječko-baranjske

Ilustrativna fotografija

 Ivo Ravlic/Cropix

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u petak oko 22 sata dogodila u mjestu Lađanska kod Našica smrtno je stradao vozač automobila čiji se identitet još uvijek utvrđuje.

Vozač je, naime, u ovoj nesreći ispao iz automobila s kojim je prethodno sletio s ceste, a nakon čega je automobil pao na njega te se pri tome i zapalio.

"Do prometne nesreće došlo je kada se vozač osobnog automobila iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. Od siline udara vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, ispao je iz vozila te je na istoga palo vozilo uslijed čega je smrtno stradao. Nakon udara došlo je do zapaljenja osobnog automobila koji su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice", izvijestili su iz PU osječko-baranjske, istaknuvši kako se poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju identiteta vozača.

Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Našice, a o događaju je izvješten zamjenik Općinskog državnog odvjetnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:06