U MEĐIMURJU

Vozač teretnog vozila u Međimurju oduzeo prednost drugom vozaču koji je sletio s ceste i završio u bolnici

Kada iz bolnice stigne medicinska dokumentacija, policija će protiv krivca nesreće podnijeti odgovarajuću prijavu

Prometna nesreća u Štefancu

 Pu Međimurska/

Zbog oduzimanja prednosti prolaska jučer u rano jutro u Gupčevoj ulici u međimurskom Štefancu dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je 38-godišnjak vozio teretni automobil čakovečkih oznaka Ulicom Matije Gupca oko 6.40 sati te je dolaskom do raskrižja s državnom cestom previdio prometni znak da je došao do ceste s prednošću prolaska.

Ušao je u raskrižje skrenuvši udesno bez da je propustio sva vozila koja su se kretala navedenom dionicom.

- Uslijed opisane situacije prednjim bočnim dijelom teretnog automobila udario je u stražnji bočni dio osobnog vozila varaždinskih registarskih oznaka, a kojim je državnom cestom upravljao 41-godišnji vozač. Nakon udara došlo je do zanošenja osobnog automobila te slijetanja izvan kolnika na travnatu cestovnu kosinu. Ozlijeđeni vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu na sanaciju ozljeda - kažu iz PU međimurske.

A nakon što zaprime liječniku dokumentaciju, policija će dovršiti istraživanje te, ovisno o vrsti ozljeda, odrediti kvalifikaciju događaja odnosno hoće li vozač teretnog auta prekršajno ili kazneno odgovarati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 20:36