SVJEDOKINJA NESREĆE

‘Vozač tramvaja je odmah počeo trubiti, a na cesti ispred njega vidjela sam sijedu kosu...‘

‘Žao mi je te gospođe i vozača tramvaja. Htjela bih da se sve dobro završi. Znam da će vozaču to biti šok‘, rekla je svjedokinja
Spašavanje žene koja je podletila pod tramvaj
 Vatrogasna Postrojba Zagreb/facebook

Svjedokinja naleta tramvaja broj 9 na stariju ženu na križanju Miramarske i Mihanovićeve u Zagrebu rekla je za Metropolitan da je u trenutku nesreće sjedila na drugom sjedalu iza vozača.

- Tramvaju je bilo zeleno svjetlo na semaforu i mi smo krenuli. Vozač je odmah počeo trubiti jer je vidio ženu kako prelazi cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Vidjela sam sijedu kosu i tamnoplavu vestu na cesti ispred vozača. Gospođa je bila starija. Kako se našla ispod tramvaja ne znam - rekla je gospođa za Metropolitan.

Podsjećamo, tramvaj je oko 11 sati na križanju Miramarske i Mihanovićeve ulice naletio na stariju ženu.

Vatrogasna postrojba Zagreb o ovom događaju oglasila se na svom Facebooku.

- Intervencije spašavanja iz prometnih nesreća "teških" vozila su vrlo zahtjevne a takva je bila i današnja intervencija izvlačenja osobe ispod tramvaja u Mihanovićevoj ulici. Osoba je izvučena ispod tramvaja unutar 10 minuta od dojave i u svjesnom stanju predana Hitnoj medicinskoj pomoći. Opreza u gradskom prometu nikad dosta! - navodi se u njihovoj objavi.

- Žao mi je te gospođe i vozača tramvaja. Htjela bih da se sve dobro završi. Znam da će vozaču to biti šok, ali zaista je napravio sve što je mogao u tom momentu. Navodno, ljudi koji su bili na cesti da su vidjeli da je ona došla na trotoar, ali je vjerojatno lovila tramvaj na drugoj strani. Odmah počela vraćati preko ceste i uopće nije valjda registrirala tramvaj u toj brzini ili nepažnji - rekla je svjedokinja nesreće.

Policijski očevid traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:57