HOROR NA USKRS

Vozačica Audija zabila se u zaustavljenu Mazdu i usmrtila vozača u blizini Zagreba

Skrenula je u desno u prometnu traku namijenjenu za zaustavljanje vozila u nuždi pri čemu je naletjela na zaustavljenu Mazdu.

Policija/Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix

Za stravičnu prometnu nesreću koja se dogodila jučer na Uskrs oko 13.45 sati na autocesti A1 nadomak Zagreba, i u kojoj je jedna osoba poginula a tri ozlijeđene, odgovorna je 25-godišnja vozačica Audija krapinskih oznaka.

Ona je vozila, prema policijskom izvješću, Audi desnom prometnom trakom istočnog kolnika autoceste A1 u smjeru zapada te se dolaskom do 4. kilometra navedene dionice nije kretala sredinom obilježene prometne trake.

Skrenula je u desno u prometnu traku namijenjenu za zaustavljanje vozila u nuždi pri čemu je naletjela na stražnji lijevi dio zaustavljene Mazde bjelovarskih oznaka u kojoj je bio 48-godišnji muškarac. Tom je prilikom njegovo vozilo odbačeno u desno te je naletjelo na zaštitnu ogradu gdje se dalje nastavilo nekontrolirano kretati da bi ponovno u zanošenju naletjelo na zaštitnu ogradu s istočne strane kolnika.

Nesretnom 48-godišnjaku nažalost nije bilo spasa. Podlegao je stravičnim ozljedama na mjestu tragedije, dok su njegova 52-godišnja suputnica s teškim ozljedama te 30-godišnji suputnik iz Audija s lakšim ozljedama završili u bolnici. Lakše ozljede pretrpjela je i sama vozačica je skrivila nesreću, a nakon otpuštanja s bolničkog liječenja preuzet će ju policija te kazneno prijaviti za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim ishodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:53