NESREĆA U ŠIBENIKU

Vozačica oduzela prednost 77-godišnjaku, s ozljedama opasnim po život prevezen u bolnicu

Opelom je upravljala 48-godišnjakinja koja je, kao i 56-godišnji putnik iz njenog vozila, lakše ozlijeđeni

Policijski očevid prometne nesreće/Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix

U prometnoj nesreći koja se u utorak oko 17,55 sati dogodila u Šibeniku na križanju cesta D-58, odvojka za cestu D-8 i ulice Narodnog preporoda teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 77-godišnjak, javlja šibensko-kninska policija.

Do prometne nesreće je došlo na način da 48-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom Opel zagrebačkih registarskih oznaka, dolaskom na semaforizirano raskrižje ulazi u raskrižje želeći skrenuti ulijevo, kojom prilikom nije propustila sva vozila iz suprotnog smjera koja zadržavaju ravnu putanju kretanja i imaju prednost, gdje udara u nadolazeći osobni automobil Chevrolet šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 77-godišnjak. U udaru je 77-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na liječenju u OB Šibenik dok su 48-godišnja vozačica i 56-godišnji putnik iz Opela lakše ozlijeđeni i nakon ukazane liječničke pomoći su pušteni.

Protiv vozačice Opela će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:56