POLICIJA TRAGA ZA NJIM

VOZAČU ZET-a NOŽEM I PIŠTOLJEM PRIJETIO DA GA VOZI KAMO ŽELI

U zagrebačkoj Policijskoj upravi doznaje se da razbojnik, za kojim policija intenzivno traga, ima 40-ak godina, oko 180 centimetra je visok, jače je građe i ima crnu kosu.
Zagreb, 020112.Ilica na uglu s Szabovom ulicom.U 17, 20 h dogodila se prometna nesreca u kojoj se osobni automobil sudario s autobusom ZET-a, s manjom materijalnom stetom.Vozacu automobila pozlilo je prije nesrece, a zatim je preminuo. Ocevid je u tijeku.Foto: Goran Mehkek / Cropix
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Nepoznati razbojnik poslužio se ZET-ovim autobusom kao taksijem tako što je uz prijetnju oružjem zatražio vozača da ga odveze na destinaciju na koju je želio doći - u naselje Popovec.

On je sinoć oko 19 sati u Sesvetama, na raskrižju Trakošćanske i Varaždinske ulice, u autobusu javnog gradskog prijevoza na liniji Sesvete-Sesvetska Sela, zaprijetio pištoljem i nožem 44-godišnjem vozaču ako ga ne odveze u naselje Popovec, što je vozač u strahu za svoj život i učinio.

Došavši do svog željenog odredišta, razbojnik je izašao iz ZET-ova autobusa, a vozač je obavijestio policiju.

U zagrebačkoj Policijskoj upravi doznaje se da razbojnik, za kojim policija intenzivno traga, ima 40-ak godina, oko 180 centimetra je visok, jače je građe i ima crnu kosu. Policija ga tereti i za protupravno oduzimanje slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:01