TRAGEDIJA KOD SUHOPOLJA

Vozilo hitne pomoći sudjelovalo u teškoj nesreći, preminule medicinska sestra i pacijentica

Još jedan muškarac je u kritičnom stanju i za njegov se život bore liječnici na Odjelu intenzivne skrbi virovitičke Opće bolnice
Prizor nesreće
 Informativni Centar Virovitica

Medicinska sestra i jedna pacijentica poginule su danas u teškom sudaru vozila hitne medicinske pomoći i osobnog automobila kod Virovitice, prvi je izvijestio Informativni centar Virovitica.

Poginula medicinska sestra bila je, saznaje Jutarnji, jedna od najiskusnijih sestara te službe. Imala je 57 godina. Smrtno stradala pacijentica imala je 83 godine.

Kako je došlo do teške prometne nesreće u ponedjeljak poslijepodne, na cesti prema Suhopolju, između vozila hitne pomoći i Golfa virovitičkih oznaka još uvijek nije poznato.

U vozilu hitne pomoći, koje se od snage udarca prevrnulo na lijevu stranu, uz dvije su se nesretne žene, nalazili još vozač i liječnica.

Muškarac je u kritičnom stanju i za njegov se život bore liječnici na Odjelu intenzivne skrbi virovitičke Opće bolnice.

Liječnica hitne medicine, saznajemo, u stanju je velikog šoka, ali bez težih fizičkih ozljeda.

Vozač Golfa bio je sam u automobilu i on je, saznaje Jutarnji, dobro.

Unesrećenima su prvi pomogli mještani i vatrogasci DVD-a Suhopolje.

I nekoliko sati nakon nesreće, cesta na kojoj se dogodila tragična nesreća, još uvijek je, zbog policijskog očevida, zatvorena za sav promet.

Od preminule sestre počeli su se opraštati njeni kolege:

- Danas je naš posao na kotačima naplatio danak u najgorem mogućem smislu. Danas, na radnom mjestu poginula je svima draga kolegica u prometnoj nesreći. Obitelji iskrena sućut od radnih kolegica i kolega, napisali su na Facebook stranici Hitna uživo 194.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:46