NESREĆA U BIBINJAMA

Vozio u suprotnom smjeru, teško ozlijedio dijete od pet godina i usmrtio njegovu majku

Sjekući zavoj, 38-godišnjak je nastavio voziti u suprotnom traku nakon čega je prednjim dijelom udario u prednji dio automobila 44-godišnjakinje
Slavonski Brod, 281010.U ulici Stjepana Radica kod kucnog broja 200 doslo je do sletanja automobila s ceste u kojem je zivot izgubila jedna muska osoba. Ocevid je u tijeku.Na slici: mjesto nesrece, automobil.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

ZADAR - U frontalnom sudaru na magistrali u Bibinjama pokraj Zadra, u ponedjeljak oko 20.20 sati smrtno je stradala Snježana B. (44) iz Zadra, dok je njezin petogodišnji sin teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici.

Petogodišnjak je izvan životne opasnosti, a u zadarskoj bolnici je sa teškim tjelesnim ozljedama zadržan i 38-godišnji vozač Stipica M. iz Zadra koji je izazvao tešku prometnu nesreću kada je ženi koja se sa sinom iz Biograda vraćala u Zadar ušao u njezinu prometnu traku izazvavši frontalni sudar.

Sjekući zavoj, 38-godišnjak je nastavio voziti u suprotnom traku nakon čega je prednjim dijelom udario u prednji dio automobila 44-godišnjakinje koja je preminula za upravljačem do dolaska hitne pomoći. Upravljajući automobilom marke „Mazda“ zadarskih registracija, 38-godišnjak se prilikom izlaska iz lijevog zavoja na ravni cestovni potez , nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na suprotnu prometnu traku.

Tada je sa prednjim lijevim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio automobila marke „Renault“ također zadarskih oznaka, kojim je upravljala 44-godišnjakinja iz Zadra, priopćeno je iz zadarske policije koja je protiv 38- godišnjeg vozača podignula kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Na mjestu događaja izvršen je očevid, a navedena dionica ceste je bila zatvorena za promet, koji se odvijao obilazno kroz mjesto Bibinje. (BS)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:33