TEŠKA NESREĆA

Vremešni vozač (73) autom se zabio u obiteljsku kuću kod Zagreba: Na umirovljenicu (88) pao zid, u šoku je

Rezime prometne nesreće u kojoj je sudjelovao jedan automobil i jedna kuća tri su ozlijeđene osobe

Arhivska fotografija (ilustracija)

 PU Brosko-posavska

Neprepričljiv stres doživjela je jučer točno u podne 88-godišnja umirovljenica koja je ozlijeđena u vlastitom domu u Blaguši nadomak Sesveta i to nakon što se 73-godišnji umirovljenik zabio vozilom u zid njezine obiteljske kuće.

Rezime prometne nesreće u kojoj je sudjelovao jedan automobil i jedna kuća ozlijeđene su ukupno tri osobe od čega je krivac nesreće s teškim ozljedama hospitaliziran u KB Dubrava dok su druge dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policijski očevid na mjestu događaja jučer je pokazao da se oko 12 sati 73-godišnji muškarac vozio sa 74-godišnjom suprugom kolnikom Blaguške ulice u smjeru zapada.

Pritom nije koristio sigurnosti pojas, a dolaskom do lijevog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste pa autom nije pravovremeno stao kad je trebao.

Nego je naletio prvo na rubni kamen, zatim je ‘pomeo‘ dvorišnu ogradu da bi se na kraju zabio u istočni dio kuće u kojoj se nalazila 88-godišnja žena i koju su oštećeni dijelovi zida koji se počeo odvaljivati, ozlijedili.

Nakon što 73-godišnji vozač bude otpušten s bolničkog liječenja, preuzet će ga policija i nad njim provesti kriminalističko istraživanje nakon kojeg će uslijediti odgovarajuće kaznene i prekršajne prijave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. studeni 2023 04:09