OŽENIO SE PRIJE 3 DANA

Vukovar zavijen u crno zbog pogibije vojnika, zbog nesreće prijavljen policijski službenik

Teške ozljede zadobila je i njegova supruga s kojom je bio u braku tek tri dana; protiv vozača drugog auta podignuta kaznena prijava
Nesreća na cesti Vinkovci-Nuštar
 PU Vukovarsko-srijemska

Vukovar se jučer na mjesnom groblju oprostio od Marija M. (28), pripadnika HV-a koji je dva dana ranije život izgubio u prometnoj nesreći na cesti Vinkovci-Nuštar. Njegova supruga Andrea (29), inače nastavnica u osnovnoj školi, i s kojom je bio u braku tek tri dana, oporavlja se od teških ozljeda koje je zadobila kao suputnica u Toyoti Auris. Od same nesreće i teških ozljeda oporavlja se i 27-godišnji vozač Mercedesa C klase, koji se frontalno sudario sa njihovom Toyotom, a kako doznajemo, riječ je o policijskom službeniku.

Policijski očevid je pokazao da je nesreća bila 12. listopada oko 14.50 sati na nerazvrstanoj cesti na samom ulazu u Vinkovce kada je 27-godišnji vozač u automobilu vinkovačkih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju na cesti, (ne)preglednosti, atmosferskim prilikama i gustoći prometa izgubio nadzor nad upravljačem. U tom je trenutku iznenada prešao na lijevu prometnu traku i pritom se frontalno sudario sa autom vukovarskih tablica kojeg je vozio 28-godišnjak i s kojim je u društvu bila suvozačica.

Očevidom je rukovodio dežurni zamjenik općinske državne odvjetnice vinkovačkog tužiteljstva u suradnji sa policajcima PU vukovarsko-srijemske, a nakon provedenog očevida naložena je obdukcija preminulog vozača čije je srce prestalo kucati unatoč promptnoj liječničkoj intervenciji u 16.08 sati u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima.

Protiv svog kolege, kojem su izuzeti uzorci urina i krvi te poslani na vještačenje, vukovarska će policija podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. listopad 2020 19:58