BRZA REAKCIJA

Vukovarski policajci u rekordnom roku našli lopova koji je iz kafića ukrao vrijedne predmete

S prijavom za tešku krađu 39-godišnjak je u petak predan pritvorskom nadzorniku

Ilustracija

 Ronald Gorsic/Cropix

Ubrzo nakon dojave, zaprimljene u 6,52 sati 2. ožujka, o provali u ugostiteljski objekt u Vukovaru, policijski službenici su temeljem osobnog opisa pronašli i uhitili mogućeg počinitelja s dijelom otuđenih predmeta.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“, 39-godišnjak je priveden u službene prostorije Policijske postaje Vukovar, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 39-godišnjak u ranim jutarnjim satima 2. ožujka provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Josipa Jurja Strossmayera iz kojeg je otuđio dnevni utržak i polog, razne kutije cigareta, nekoliko boca alkoholnog pića i kameru video nadzora, čime je 36-godišnjoj vlasnici počinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća eura ukupno.

Dio otuđenih predmeta je pronađeno, oduzeto od osumnjičenog te vraćeno vlasnici.

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a uručen mu je i obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prebivalištu. Danas, 3. ožujka, predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:54