PLJAČKA

Vukovarsko-srijemska policija razriješila razbojništvo na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima

Razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima počinjeno je 22. srpnja prilikom čega je ukradeno nekoliko tisuća kuna
Ilustracija, policija
 Ronald Gorsic/Cropix

Vukovarsko-srijemska policija rasvijetlila je nedavno razbojništvo na benzinskoj postaji na vinkovačkom području podnijevši kaznene prijave protiv dvije osobe s područja Vukovarsko-srijemske županije i bosanskohercegovačkog državljanina iz Uskoplja.

Zbog razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima nedaleko od Vinkovaca koje je počinjeno 22. srpnja vatrenim oružjem prilikom čega je ukradeno nekoliko tisuća kuna, policija je kazneno prijavila 37-godišnjeg i 19-godišnjeg hrvatskog državljanina s područja Vukovarsko-srijemske županije te 54-godišnjeg bosanskohercegovačkog državljanina iz Uskoplja.

U sklopu kriminalističke istrage, policija je pretražila obiteljsku kuću u Vinkovcima, gdje je zatekla 37-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg je pronađen neprijavljeni pištolj s tri pripadajuća streljiva, dva plinska pištolja i jedna imitacija pištolja (plastični).

U pretrazi su pronađeni i drugi predmeti koje se može povezati s počinjenim kaznenim djelom, priopćila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:52