ZLOČIN U PONOĆ

ZABIO CIMERU NOŽ U SRCE Svađa dvojice podstanara završila ubojstvom

 Danijel Soldo / CROPIX

SLAVONSKI BROD - Noćas oko 1 sat u dvorišnoj zgradi obiteljske kuće na području općine Bebrina, dogodilo se kazneno djelo ubojstva, priopćila je PU Brodsko-posavska.

Policija je očevidom utvrdila da je došlo do verbalnog sukoba dvojice podstanara, uslijed kojeg je 55-godišnjak nožem u srce ozlijedio 63-godišnjaka, koji je na mjestu događaja preminuo.

Prva izvješća su govorila da se ubojstvo dogodilo u Domu za starije i nemoćne, no zločin se dogodio u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini Doma.

Neslužbeno se doznaje da su se dvojica podstanara, kojima je dvorišnu zgradu iznajmljivala starija gospođa, posvađala oko gledanja televizije.

Policijski službenici su u 1.40 sati uhitili 55-godišnjaka, te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Dvorišna zgrada u kojoj su živjeli ubijeni i ubojica (FOTO: Danijel Soldo/Cropix)

Prema svjedočenju mještana Bebrine, ubijeni muškarac je Vjeko Dežmarić iz Slavonskog Broda, a napadač Anto Barišić iz Zbjega. Obojica su do sada mirno živjela u kući 45-godišnje žene koja je o njima i skrbila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 12:23