PODUŽA SVAĐA

Zadar: Nožem i letvom se potukli 24-godišnjak i 29-godišnjak

Oba muškarca su zadobila lakše tjelesne ozljede, zbog kojih je 24-godišnjak zadržan na promatranju u Općoj bolnici u Zadru
Osijek, 230111Mladi lijecnik Milan Buric, necak saborskog zastupnika HDSSB-a Dinka Burica,nozem je izbo svoju suprugu Marijanu pred ocima 17 mjesecne kceri. Iako ozlijedena, uspjela mu je pobjeci i za njom su na stubistu zgrade, u ulici Martina Divalta 64 u Osijeku, ostali tragovi krvi. Tragedija se dogodila na trecem katu u obiteljskom stanu.Foto: Dorian Horvat/ CROPIX
 Dorian Horvat / CROPIX

ZADAR - U petak poslijepodne u Zadru u Ulici Josipa Jovića, 24-godišnjak je koristeći drvenu letvu i bodež dužine oštrice 32 centimetra, fizički napao 29-godišnjaka pri čemu su jedan drugome zadali više udaraca po tijelu.

Oba muškarca su zadobila lakše tjelesne ozljede, zbog kojih je 24-godišnjak zadržan na promatranju u Općoj bolnici u Zadru.

Također, prethodnog dana oko 16,00 sati u Zadru ulici Ante Starčevića, 29-godišnjak je verbalno i fizički napao 24-godišnjaka , zbog čega je protiv 29-godišnjaka podnesen optužni prijedlog.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćila je zadarska policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 14:52