NEDOLIČNO PONAŠANJE

Zadar: Policajac optužen da je kolegicu uhvatio za grudi

ZADAR - Pod optužbom da je 28-godišnju kolegicu iz smjene uhvatio za grudi, 48-godišnji zadarski policajac prijavljen je Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru i Disciplinskom sudu u Splitu.

Odgovarat će zbog nedoličnog ponašanja nakon što ga je u prošlu srijedu prijavila 28-godišnja policajka navodeći kako ju je nakon kraće prepirke u službenim prostorijama dodirnuo po tijelu, što je doživjela kao nasrtaj.

-Nakon detaljne analize događaja policija je Općinskom državnom odvjetniku u Zadru proslijedila posebno izvješće, a protiv policajca je pokrenut i stegovni postupak zbog povrede radne discipline nedoličnim ponašanjem u službi bez udaljavanja iz službe - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Do incidenta koji je započeo verbalnom prepirkom je došlo nakon što je 48-godišnji policajac, čija smjena počinje i završava sat ranije od 28-godišnjakinjine zatražio da mu ustupi mjesto na računalo kako bi napisao izvještaj.

No kako je ona to odbila učiniti, policajac ju je pokušao odgurnuti obujmivši je rukama. Obrazložio je kako nije imao namjeru kolegicu uhvatiti za grudi nego je samo odgurnuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 03:09