IZVANREDNA KONFERENCIJA

ZADARSKA POLICIJA UHITILA PRIPADNIKA ZEMUNSKOG KLANA! U njegovom Audiju pronašli sumnjiv novac, strojnicu i kokain držao u apartmanu u Privlaci

 
 Zadarska policija

Zbog posjeda 232 grama kokaina policija je uhitila jednog od pripadnika tzv. Zemunskog klana, 53-godišnjeg Josipa Golomejića poznatog po nadimku "Šiptar", o čemu je izvijestila danas na izvanrednoj konferenciji za novinare u PU zadarskoj.

Golomejić je uhvaćen nakon što je u ponedjeljak zadarska policija zaustavila audi A8 zadarskih oznaka kojeg je vozio. U automobilu je pronađen sumnjiv novac, a nakon pretrage njegovog apartmana u Privlaci u kojem boravi od 2016. pronađeno je i oko 232 grama kokaina, ulične vrijednosti oko 250 tisuće kuna, prepakiranoga u omote od 20, 30 i 50 grama, piše Zadarski.hr.

U apartmanu je pronađena i strojnica izraelske proizvodnje, pištolj s metkom u cijevi, te više od stotinu komada streljiva za strojnicu. Zaplijenjeno je i više sofisticiranih mobitela.

Pronađena droga bila je namijenjena preprodavačima i konzumentima na zadarskom području, a na uličnom narko-tržištu njena vrijednosti je preko dvjesto pedeset tisuća kuna.

Golomejić se već dugo povezuje s kriminalnim skupinama u susjednim državama te s kriminalnim organizacijama na zadarskom području.

U utorak je priveden pritvorskom nadzorniku, a nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu, sudac istrage mu je odredio istražni zatvor od mjesec dana.

Golomejić je izdržao 15-godišnju kaznu zbog ubojstva policajca Prvoslava Obradovića 1998. godine.

Zadarska policija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 02:32