VELIKA POTRAGA

ZADRANIN ODVEO DIJETE U VRTIĆ, SJEO U AUTO I NESTAO Očajna supruga: 'Ništa iz kuće nije uzeo, mobitel mu je ugašen...'

Zadranin Boris Šarunić (31) u četvrtak ujutro odveo je dijete u vrtić, sjeo u svoj tamno plavi Renault Megan oznaka ZD 755 BA i nestao. Gubi mu se gubi svaki trag. Signal njegova mobitela, prije nego što ga je ugasio, 'uhvaćen' je u Sukošanu u 8.02 sati. Obitelj nestalog mladića, posebno supruga i njegovi roditelji, od šoka k sebi ne mogu doći jer kažu da nije odavao dojam da ga nešto muči, no opet iznad glave im je na stotine upitnika.

U vrijeme nestanka bio je odjeven u sivu trenirku i adidas tenisice.

-Taj dan je bio slobodan. Odveo je dijete u vrtić. Ispratila sam ih oboje kroz prozor. Čekala sam ga da se vrati kući jer sam radila popodne. U 8 ujutro zvala sam ga na mobitel. Dva puta odzvonio je do kraja, nakon čega se ugasio i od tada više upaljen nije. Ipak, mislila sam: 'Sad će doći. Ma sad će on.' Prošlo je pola dana, ali njega nije bilo. Otišla sam po dijete u vrtić u 15 sati s nadom da će Boris možda tamo doći. Nije došao. Obuzela me neopisiva tuga. Kao da je u zemlju propao. Prijavila sam policiji nestanak. Pretražila sam cijelu kuću da nije ostavio neku poruku. Ništa iz kuće nije uzeo sa sobom. Ne znam što da više mislim. Posljednjih dana bio je zamišljen, no razlog je bilo nemoguće doznati od njega – priča za Jutarnji list s grčem u želucu Borisova supruga kojoj se u glavi, u moru pitanja, vrti još jedno: 'Je li možda nešto djetetu došapnuo' No dijete još uvijek ne govori da bi moglo prenijeti išta.

Borisova supruga okrenula je na desetke telefonskih poziva, kontaktirala sve njegove prijatelje i poznanike, no nitko njezina supruga nije vidio a kamoli da možda zna razlog nestanka. Svi su, zapravo, iznenađeni jer Boris je za sve „dobar i miran dečko bez poroka“.

Stoga, ako posjedujete bilo koju informaciju o nestalom mladiću, javite se u najbližu policijsku postaju, na telefon 192 ili, pak, putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:31