KRIVOTVORIO POTPISE

Zadranin završio u pritvoru nakon što je prodao iznajmljene aute, prijavljen za tri kaznena djela

Policija sumnja da je tijekom srpnja ‘iznajmio tri osobna automobila i također vlastoručno ispunio ugovor o kupoprodaji‘
Policijska intervencija/Ilustracija
 Ranko Suvar/Cropix

U policijskom pritvoru završio je 30-godišnji Zadranin prijavljen za tri kaznena djela nakon što je iznajmio četiri automobila i prodao ih kao svoje vlasništvo, izvijestila je policija.

Tridesetogodišnjak je kazneno prijavljen za prijevare, krivotvorenja isprava i ovjeravanje neistinitog sadržaja u kriminalističkom istraživanju policije iz Gospića, Otočca i Novog Zagreba.

Sumnjiče ga da je 7. travnja 2021. u Zagrebu "iznajmio automobil zagrebačke registracijske oznake u vlasništvu 43-godišnjaka iz Zagreba, nakon čega je vlastoručno ispunio ugovor o kupoprodaji tog automobila i krivotvorio potpis vlasnika temeljem čega je prepisao automobil na svoje ime, a potom ga prodao".

Policija sumnja i da je tijekom srpnja od 58-godišnjaka iz Otočca "iznajmio tri osobna automobila i također vlastoručno ispunio ugovor o kupoprodaji, krivotvorio potpis vlasnika, temeljem čega je prepisao i te automobile na svoje ime i prodao ih".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2023 10:33