SILOVITI UDARAC

Zagreb: Pijan pregazio djevojku (17) pa pobjegao

Unatoč naletu, nesavjesni recidivist je pobjegao s mjesta nesreće, no zahvaljujući svjedocima koji su pozvali Hitnu pomoć i policiju, ubrzo je uhićen i odveden u policijsku postaju
Zagreb,120513.Savska ulicaSudar vozaca dva osobna vozila Volkswagen Passata i Opel Astre, jedan od vozaca je preminuo ali ne od posljedica prometne vec najvjerojatnije zbog zdravstvenog stanja. Za vrijeme trajanja ocevida promet u smjeru sjevera je bio otezan.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

ZAGREB - Teške tjelesne ozljede zadobila je 17-godišnja djevojka u večernjim satima subote kada je na nju, dok je hodala uz rub kolnika Petrovine Turopoljske , naletio u osobnom automobilu sa 2,28 promila alkohola u krvi 28-godišnji vozač Mario M. iz Velike Gorice.

Unatoč naletu, nesavjesni recidivist je pobjegao s mjesta nesreće, no zahvaljujući svjedocima koji su pozvali Hitnu pomoć i policiju, ubrzo je uhićen i odveden u policijsku postaju.

Kako doznajemo, Mario je oko 22 sata pijan i pod sudskom zabranom upravljanja motornim vozilima, nonšalantno sjeo za upravljač prijateljevog VW Golfa zagrebačkih registarskih oznaka.

Vozio se gradskom cestom L-31150 te je dolaskom do raskrižja sa Pokupskom ulicom naletio na 17-godišnju srednjoškolku koja je od siline udarca udbačena nekoliko metara u travu.

Mario je ignorirao nalet i nastavio svoju putešestviju, ali ubrzo su mu stavljene lisice na ruke.

Djevojka je, pak, u teškom stanju prevezena kolima Hitne pomoći u KBC Zagreb gdje je i zadržana na liječenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:36