TRAŽE SE

Zagrebačka policija traži pomoć građana: Prepoznajete li dvojicu muškarca s fotografija?

Nemili događaj zbio se 7. siječnja 2023. godine oko 4.50 sati u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića

Nepoznate počinitelje snimila je nadzorna kamera

 PU Zagrebačka

Zagrebačka policija zatražila je pomoć građana u potrazi za nepoznatim počiniteljima koji su počinitelji počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.

Nemili događaj zbio se 7. siječnja 2023. godine oko 4.50 sati u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića. Policija je objavila fotografije muškaraca za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Jedan muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine od oko 180 do 185 centimetara, kratke smeđe kose sa bradicom i brkovima, odjeven u šuškavac u crnoj i krem boji, plave traperice te crne tenisice.

Drugi muškarac je također starosti oko 25 do 30 godina, visine od oko 180 do 185 centimetara, kratke smeđe kose, ima bradu, odjeven je u plavu majicu sa kapuljačom tzv.”duksericu”, crni prsluk, svijetlo plave ili sive traperice te bijele tenisice.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija policija ih poziva da ih o tome obavijeste pozivom na broj 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

image
PU Zagrebačka
image
PU Zagrebačka
image
PU Zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:17