ODVEDEN U PRITVOR

Zagrebačka policija uhitila muškarca (37), imao značajnu količinu amfetamina, kokaina i marihuane

Nad osumnjičenikom je dovršeno krim istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama
 Luka Gerlanc/Cropix

Zagrebačka policija uhitila je 37-godišnjeg muškarca kod kojega je zaplijenjena značajna količina amfetamina, kokaina i marihuane.

Kako je danas izvijestila PU zagrebačka, nad osumnjičenim 37-godišnjakom dovršeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i amfetamina koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na adresi prebivališta na području Maksimira nakon čega je drogu dalje preprodavao", priopćila je policija opisavši pritom kako je u petak u poslijepodnevnim satima, pretragom stana u kojem prebiva osumnjičeni pronađeno ukupno 646,35 grama amfetamina pakiranog u šest paketa, 5.726,75 grama marihuane pakirane u sedamdeset vrećica, 15,5 grama kokaina, tri vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge i 8,0 mililitara ekstrakta marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:12