ŽIVOTNA AGONIJA

Zagrepčanin izludio Playboyevu zečicu: ‘Ucjenjivao me da pristanem na seks, slao slike mojoj mami‘

Upoznali su se preko Facebooka, a komunikacija se pretvorila u opsesiju s njegove strane
Zrinka Pilipović
 Zrinka Pilipović Facebook

Ivica Radoš Mužinić (33), komercijalist po struci te vlasnik portala Revolucija iz kreveta, završio je na optuženičkoj klupi jer je Playboyevoj zečici Zrinki Pilipović pretvorio život u noćnu moru. Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen je zbog nametljivog ponašanja na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje, mora platiti 6400 kuna sudskih troškova te mu je izrečena i zabrana približavanja nesuđenoj djevojci.

Upoznali su se preko Facebooka, a komunikacija se pretvorila u opsesiju s njegove strane. Iako mu je rekla da se ne želi s njim upuštati u ljubavni odnos pa je druženje s njim i prekinula, zaljubljeni Mužinić otišao je u drugu krajnost. Od 9. siječnja do 8. veljače 2017. zatrpao ju je sa 393 poruke na sve moguće načine, slao joj mailove, kontaktirao je preko lažnih profila na Facebooku i Instagramu.

Zatrpavao ju je porukama ljubavi, čak joj je i majku zvao. Nakon što je Zrinka blokirala sve njegove kontakte, on je još više navaljivao govoreći da bi se s njom seksao, a ako mu ne udovolji, prijetio joj je da će njezine golišave fotografije objaviti javno. Neke od tih fotografija poslao je njezinom prijatelju, ali i njoj.

- Upoznao sam je u lipnju 2016. Izlazili smo svaki vikend u skupe lokale. Rekla mi je da je modna dizajnerica. Zamolila me da joj posudim 5000 kuna za neku reviju u Beogradu jer ima kredit. Povjerovao sam joj jer je bila studentica, nezaposlena i podstanar. Dao sam joj novac i dodatnih 500 kuna uplatio na račun njezine mame. Kad se u studenom vratila iz Beograda, bila je ljuta jer nisam išao s njom. Predložio sam joj da odemo za Novu godinu u Berlin, da ću sve financirati, a ona je ponavljala da ima 28.000 kuna kredita i da joj banka dnevno uzima 1000 kuna kamata. Viđali smo se i dalje, a za Božić mi je rekla da ide u Bosnu, no doznao sam da je ostala kući i to me povrijedilo. Za Novu godinu mi je, pak, rekla da ju je gazda izbacio iz stana i da je na ulici pa sam joj smještaj pronašao kod prijateljice - opisivao je Mužinić u tužiteljstvu.

image
Zrinka Pilipović
Zrinka Pilipović Facebook

Priznao je da joj je potom došao na vrata stana koja mu je otvorila njezina mama. Nakon tog posjeta, između njega i zečice, kako kaže, uslijedili su žešći tonovi.

- Zadnji put sam je čuo 27. siječnja. Rekla mi je da ne zabadam svoju njušku i da me ne želi više u životu. Promijenila je brojeve mobitela. A njezine fotografije dobio sam od osobe koja mi je pozvonila na vrata i rekla da ih ima. Identitet te osobe ne želim otkriti, a fotografije sam joj poslao kako bi shvatila da sam otkrio da mi je iza leđa bila s drugim muškarcima - dodaje još Mužinić, negiravši da iznuđivao.

- Samo sam htio svoje novac nazad na kraju, pa i bez seksa - branio se Mužinić.

Zrinka Pilipović se, pak, prisjetila dana kada ju je obasipao neželjenim porukama i kako je otkrio adresu njezina stanovanja.

- Na Novu godinu sam spavala do podne nakon proslave. Nisam odgovarala na Ivičine pozive i poruke da bi se oko 15 sati nepozvan pojavio na vratima stana. I tad sam doznala da mi je kopao po torbi i s iskaznice doznao adresu. Počeo je histerično vikati zašto mu ne odgovaram. Neko vrijeme se potom nismo vidjeli da bi mi u siječnju 2017. počeo izjavljivati ljubav. Rekla sam mu da ljubavi s moje strane nema i to sam mu cijeli mjesec pokušavala objasniti. On to nije prihvaćao, govorio mi je da osjeća da ga volim, da vidi sjaj u mojim očima. Zatim me 28. siječnja obavijestio da je kupio stan u Zagrebu te me pozvao u goste. Govorio mi je da će mi dati 20.000 kuna, da će mi kupiti mobitel, samo neka dođem. Pristala sam i otišla, ali samo da mu objasnim da prestane sa svime. Nakon toga sam blokirala njegov broj na mobitelu i sve profile na društvenim mrežama. I tada je krenulo proganjanje. Slao mi je po 30 poruka dnevno, isto toliko puta me zvao. Slao mi je mailove s različitih adresa, otvarao je lažne profile, nazvao je i moju majku od koje je čak tražio da mu javlja gdje sam i s kime. Prijavila sam ga policiji - otkrila je Zrinka Pilipović, ustvrdivši da se njegova "opsesivna ljubav prema njoj pretvorila u opsesivnu mržnju".

Hakirao joj je profil na Facebooku i e-mail adresu s koje je skinuo, tvrdi Playboyeva zečica, njezine snimke seksualnog sadržaja i kojima joj je potom prijetio.

- Ucjenjivao me njima da pristanem na seks, slike je ubacivao u sandučić moje majke, prijetio je i slanjem snimki, a za svoje bolesne potrebe otvorio je i web stranicu na kojoj je iste objavljivao - zaključila je Pilipović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2020 14:40