na sve je pristao

Zagrepčanka i njen partner navukli Talijana preko dejting aplikacije: Očekivao je seks, dobio je pištolj...

25-godišnjakinja je s Talijanom uspostavila kontakt i dogovorila pružanje seksualnih usluga. No, dočekao ju je njen partner u zločinu
Policija, Ilustracija
 Damir Krajac/Cropix

Kad je 18-godišnji Talijan preko aplikacije za upoznavanje započeo ugodan razgovor s 25-godišnjom Zagrepčankom, nije ni slutio da će umjesto dogovorene seksualne usluge biti žrtva razbojništva! U slučaj se ubrzo umiješala zagrebačka policija koja je "prodavačicu ljubavi" i njezinog 21-godišnjeg prijatelja te partnera u zločinu uhitila i kazneno prijavila po dovršetku istraživanja za razbojništvo.

A sve je počelo 15. travnja oko 13 sati kada se 25-godišnjakinja preko aplikacije javila mladom Talijanu. Brzo su uspostavili kontakt i dogovorili pružanje seksualnih usluga. Ona je rekla cijenu, on je pristao i potom prema dogovoru istu večer otišao na dogovorenu adresu u stambenu zgradu u Ulicu Pavlenski put u Španskom.

- Stigao sam - napisao joj je mladi stranac u poruci koju je 25-godišnjakinja pročitala, ali mu nije odgovorila. I tada je u akciju krenuo njezin 21-godišnji prijatelj koji se prišuljao Talijanu te mu zaprijetio pištoljem koji mu je prislonio na trbuh.

Tražio je od njega novac pa mu je 18-godišnjak u strahu za život iz novčanika predao 1300 kuna. Kako se naoružanom lopovu taj iznos učinio premalen, nastavio je od Talijana tražiti još novca ili ako ga nema, neka ga nabavi. Pištolj mu pritom nije micao s trbuha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:06