ŽIVI U STRAHU

Zagrepčanka pozvala majstora da joj popravi kvar, ubrzo su stvari postale vruće, a onda je za sve doznao njezin muž

Tužitelji za majstora traže šest mjeseci uvjetnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara te zabrane kontakta

Ilustracija

 Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia/Andriy Popov/panthermedia/profimedia

Ljubavna veza u koju su upali oženjeni instalater (38) i udana žena (32) dobila je ovih dana i sudski epilog, piše Danica.hr.

Sve je počelo lani u srpnju kad je majstor stigao u stan žene u Zagrebu kako bi popravio instalacije. Tad su se instalater i žena počeli dopisivati, a nakon dva mjeseca stupili su u intimne odnose. No, koncem prosinca za sve je doznao njezin suprug.

“Ljubavnik mi je rekao ako propadne moj brak da će i on reći svojoj ženi za našu vezu. Viđali smo se i nakon toga, a pozvao me da se malo strpim. Ja sam se skroz posvađala s mužem, a ljubavnik se nakon toga počeo udaljavati od mene.

Zato sam s njim htjela prekinuti i više mu se nisam javljala na telefon. No, u veljači ove godine me opet zvao pa sam mu rekla da me ostavi na miru i da želim da i njegova supruga sazna za vezu. Tada mi je počeo prijetiti, skoro sam se srušila od straha.

Zato sam ga odlučila prijaviti policiji i sad sam u još većem strahu. Bojim ga se jer vjerujem da će mi se krvi napiti i osvetiti. Osim toga, rekao mi je da ima i oružje“, ispričala je žena u istrazi.

Prema optužnici koja je podignuta protiv instalatera, on je nazvao ljubavnicu te rekao da joj “može napakostiti, da je saznao puno toga o njoj i da će joj naštetiti, da je došao do cijele njezine familije, da ju je uzeo na zub do kraja života i da odsad pazi na svaki svoj korak kuda se kreće i da se okreće iza sebe”.

“To je kod ljubavnice izazvale osjećaj straha i uznemirenosti, dakle, drugoj osobi ozbiljno je prijetio kakvim zlom da bi ga ustrašio, a kazneno djelo je počinjeno prema bliskoj osobi“, navode zagrebački tužitelji.

Okrivljeni majstor i ljubavnik nije želio iznositi svoju obranu. Tužitelji za njega traže šest mjeseci uvjetnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara te zabrane bilo kakvog kontakta, piše Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 11:13