UŽAS NA ŽITNJAKU

Zapalila se trošna kuća u Zagrebu: Vatrogasci izvukli čovjeka u teškom stanju, nije preživio

Kako doznajemo, nešto prije 1 sat poslije ponoći vatra je buknula u prizemnici od nekih 50-ak kvadrata i to odmah na ulazu u kuću
 Goran Mehkek/Cropix

Pod nerazjašnjenim okolnostima, noćas je došlo do požara trošne kuće na II. Radničkom putu na zagrebačkom Žitnjaku tijekom kojeg je jedan muškarac izgubio život.

Kako doznajemo, nešto prije 1 sat poslije ponoći vatra je buknula u prizemnici od nekih 50-ak kvadrata i to odmah na ulazu u kuću. Zagrebački vatrogasci su se na mjesto intervencije odmah odazvali te je u manje od desetak minuta požar lokaliziran i ugašen.

Tijekom intervencije iz objekta su vatrogasci izvukli muškarca koji je bio u teškom stanju te se najvjerojatnije nagutao dima.

image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix

Međutim, iako je i Hitna pomoć vrlo brzo pristigla na mjesto požara, unesrećenoj osobi nažalost nije bilo spasa i mogli su samo konstatirati smrt.

Također, doznajemo da je navedeni objekt bio prenatrpan stvarima i da je požar zahvatio dvije prostorije, a da su unesrećenu osobu vatrogasci pronašli u trećoj prostoriji koja nije bila zahvaćena požarom.

Beživotno tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se očevidom utvrdio identitet osobe kao točan uzrok smrti.

Okolnosti, pak, koje su dovele do tragedije biti će poznate po dovršetku policijskog očevida koji je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:48