FATALNA NESREĆA

ZASTRAŠUJUĆI FRONTALNI SUDAR NA AUTOCESTI Dvije osobe poginule, ima i ozlijeđenih! Jedan auto toliko je smrskan da se ne zna koji je model

Dijelovi vozila razasuti su autocestom, a na mjestu događaja su i tijela preminulih nesretnika
 Robert Fajt/CROPIX

Dva muškarca su poginula, a dvije osobe su ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila na autocesti A1 u smjeru Splita, između čvorova Otočac i Perušić, 500 metara po izlazu iz tunela Grič i dva kilometra prije odmorišta Janjče.

U nesreću su sudjelovala dva vozila, Peugeot zagrebačkih registracijskih vozila, te automobil zadarskih tablica, no on je u takvom stanju, odnosno položaju, da je nemoguće razaznati o kojem se tipu vozila radi.

Policije je satima nakon nesreća radila očevid, a u tome su joj pomagali vatrogasci osvjetljavajući tu dionicu autoceste, a svo to vrijeme promet autocestom prema jugu bio je zatvoren, te se odvijao obilazno državnom cestom između zatvorenih čvorova autoceste.

Fotogalerija: Sudar na uatocesti A1

Prema prvim i neslužbenim informacijama s mjesta događaja, jedno je vozilo udarilo u zaštitnu ogradu autoceste, te se potom okrenulo za 180 stupnjeva.

U tom trenutku na to je vozilo naletjelo drugo, te je došlo do zastrašujućeg frontalog sudara. Dijelovi vozila razasuti su autocestom, a na mjestu događaja su i tijela preminulih nesretnika.

Točni uzroci tragedija znat će se nakon policijskog očevida, odnosno istrage koja će uslijediti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:33