INCIDENT U BIOGRADU

Završena obdukcija na tijelu zaštitara iz noćnog kluba Aqua, a pojavila se i snimka: Uhićen i sin načelnika!

Među posjetiteljima kluba kruži snimka na kojoj se vidi dio sukoba, tijekom kojeg je netko digao stol i bacio ga

Klub Aqua nakon incidenta

 Zvonko Pavić/cropix/

Iako je završena obdukcija na tijelu 54-godišnjeg zaštitara koji je preminuo u nedjelju pod još nerazjašnjenim okolnostima u noćnom klubu Aqua u Biogradu, policija u ponedjeljak zbog tajnosti istrage nije mogla otkriti nalaz patologa koji bi utvrdio je li muškarac preminuo od infarkta ili od posljedica sukoba.

- Obdukcija je završena, no izvidi koje sada opsežnije provodimo su tajni. U sklopu istrage provode se daljnje dokazne radnje i razgovori - rekla je za Zadarski.hr Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Nakon što su temeljem naloga državnog odvjetništva u Zadru u slučaju ‘Aqua‘ provedene hitne dokazne radnje, policija je za sudjelovanje u incidentu u klubu osumnjičila četvoricu mladića u dobi od 31, 30, 24 i 23 godine.

Terete se da su počinili kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi, a još dvojica, 25-godišnjak i 22-godišnjak za narušavanje javnog reda i mira, što je prekršaj.

24 sata javlja da je među osumnjičenima i Bepo, sin načelnika Svetog Filip Jakova, Zorana Pelicarića.

Prema dosadašnjim informacijama i stanju koje je zatečeno nakon sporne večeri u klubu gdje je razbijen dio inventara, očito je da je u jednom trenutku došlo do masovne tučnjave veće grupe mladića, piše Zadarski.hr.

Među posjetiteljima kluba čak kruži snimka na kojoj se vidi dio sukoba, tijekom kojeg je u jednom trenutku netko digao stol i - bacio ga.

Zaštitar je navodno pokušavao smiriti situaciju, nakon čega se srušio te preminuo na putu za zadarsku Opću bolnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2023 23:50