NAKON 40 DANA

ZAVRŠENO VJEŠTAČENJE U VRAPČU Novi premještaj za Tina Šunjergu, odvjetnik ubojice roditelja: Branit ću ga do kraja!

Tin Šunjerga (desno) i njegovi roditelji (u krugu)
 Facebook

Završeno je vještačenje nad Tinom Šunjergom u psihijatrijskoj bolnici Vrapče. Ubojica roditelja, kako doznajemo, vraća se u šibenski istražni zatvor nakon 40 dana provedenih na Odjelu psihijatrije zatvorske Svetošimunske bolnice u Zagrebu. U četvrtak ujutro bit će prebačen u šibenski zatvor, doznajemo u bolnici.

- Je, on će se vratiti u Šibenik. Još sam uvijek njegov odvjetnik po službenoj dužnosti. Nitko me od njegove obitelji nije kontaktirao, branit ću ga najvjerojatnije do kraja – kazao nam je šibenski odvjetnik Frano Baica.

Tinejdžer iz Čiste Velike ubio je mamu Silvanu i oca Marina. U subotu 25. ožujka najprije je oko 16 sati pri povratku iz polja hicem iz pištolja upucao majku Silvanu (46) kad je sjela za upravljač svog automobila Citroena. Pucao je u potiljak za zadnjeg sjedišta, dok je njegov prijatelj Ivan Škarić bio na mjestu suvozača.

Oko 17,30 sati Tin Šunjerga došao je pješice u Čistu Veliku i u svojoj obiteljskoj kući, točnije u garaži, ubio oca Marina, pripadnika splitske Specijalne policije. Tin je Marinu također presudio pucnjem iz pištolja u potiljak sa 30 centimetara razdaljine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:49