StoryEditor
PRONAĐEN ŽIV

ZAVRŠILA POTRAGA ZA ZADRANINOM Supruga: 'Najvažnije je da je pronađen živ. Ako i postoji neki problem, rješavat ćemo ga u hodu'

"Ako i postoji neki problem koji ga tišti, rješavat ćemo ga u hodu", rekla nam je kratko Šarunićeva supruga koja je s obitelji, odmah po dojavi u subotu prije podne krenula na 80-ak kilometara daleki put

Manje od 12 sati nakon što smo izvijestili o misterioznom nestanku Zadranina Borisa Šarunića (31) koji je odveo dijete u vrtić u četvrtak ujutro i od tad mu se gubi svaki trag, Šarunićevoj supruzi stigao je poziv i šibenske bolnice. Motiv nestanka zbog kojeg su se, osim policije i obitelji, nesebično digli i građani na noge, nije poznat.

- Što god da je razlog nestanka, u ovom nam je trenutku nebitno. Najvažnije je da je pronađen živ. A ako i postoji neki problem koji ga tišti, rješavat ćemo ga u hodu – rekla nam je kratko Šarunićeva supruga koja je s obitelji, odmah po dojavi u subotu prije podne krenula na 80-ak kilometara daleki put.

Podsjetimo, Šarunić je prije dva dana ujutro odveo dijete u vrtić te sjeo u svoj plavi Renault Megan zadarskih oznaka i nestao. Signal njegova mobitela, prije nego što ga je ugasio, 'uhvaćen' je u Sukošanu istoga dana. Borisa je supruga s nestrpljenjem očekivala. Pretražila je i cijelu kuću u nadi da će naći barem nekakvu poruku. Jedino što je vidjela je da njezin partner iz kuće nije ponio ništa sa sobom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2020 12:20