NEPOPRAVLJIV

ZBOG RAZBOJSTVA I PRIJETNJE PAO MLADIĆ POZNAT IZ SLUČAJA KOJI JE ŠOKIRAO RH Sude mu za brutalno silovanje sina ZG sutkinje, sada je opet iza rešetaka

Dok mu se na Županijskom sudu u Velikoj Gorici sudi zbog optužbi za seksualno zlostavljanje sina jedne sutkinje u Remetincu, 21-godišnji Š. K. ponovno je završio iza rešetaka, ovaj put zbog razbojstva i prijetnje.

Kako neslužbeno doznajemo, na teret mu se stavlja da je 8. prosinca opljačkao lokal na Trešnjevci, zaprijetivši konobaru premlaćivanjem teleskopskom palicom, nakon čega je iz lokala odnio utržak od nekoliko tisuća kuna. Policija je Š. K. osumnjičila i da je u kući prijetio svom bolesnom bratu. Istražna sutkinja zagrebačkoga Županijskog suda odredila mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Š. K. je kao 19-godišnjak 2016. bio osumnjičen da je u veljači te godine zajedno s vršnjakom G. B. u ćeliji remetinečkog zatvora zlostavljao 23-godišnjeg osumnjičenika, sina sutkinje jednog suda s područja Zagreba.

Upravo činjenica da mu je majka sutkinja bila je i razlog zbog kojega su Š. K. i G. B. napali 23-godišnjaka, i to zato što je ona u jednom ranijem postupku osudila Š. K. te se zbog te presude Š. K. odlučio osvetiti. Š. K. i G. B. se još sudi zbog tog događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:22