TUČNJAVA U KAFIĆU

ZBOG THOMPSONA ZAVRŠIO U ZATVORU Tražio da mu pjevač plati jamčevinu od 100.000 kuna

Cavoglave, 050812.Tradicionalna sedma proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Cavoglavama, rodnom mjestu pjevaca Marka Perkovica Tompsona.Na fotografiji: koncert Marko Perkovic Thompson.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

RIJEKA - 'Što divlja ovaj unutra? Što je poludio, upitao sam se kao i goste oko sebe, kada sam ušao na terasu i čuo buku u lokalu. Ušao sam unutra i rekao mu da izađe. Naguravali smo se, jedan drugog, a onda je on skočio na štangu koja drži tendu. Kako sam se nalazio između dviju betonskih vaza za cvijeće, udario me i kako sam pao preko tih vaza, pukla mi je noga. I dalje se ničega ne sjećam jer kad sam vidio otvoreni prijelom, onesvijestio sam se.' Tako je svjedočio vlasnik riječkog lokala Kockica Mile Vidak u nastavku suđenja Siniši Latinu kojem se sudi zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnji, piše Novi list.

- Ne sjećam se ni da je meni osobno prijetio na samom početku verbalnog svađanja, od drugih sam gostiju čuo da je prijetio. Htio me je iscipelariti na podu, ali su ga spriječili konobar i još jedan gost lokala. Meni Thompsonove pjesme nisu smetale jer da jesu, sigurno bih ih izbrisao iz jukeboxa, dodao je nadalje Vidak.

Jučer je svjedočio i mladić koji je uz konobara lokala razdvojio Latina i Vidaka.

'Da, rekao je, skočili smo na Latina i sukob je trajao oko dvije minute. Da ima ozljede vidio sam tek na fotografiji u novinama. nače, mene je Latin desetak dana prije tog događaja iz čista mira dva puta udario šakom u glavu', požalio se svjedok.

Optuženi Latin se od tog događaja nalazi u pritvoru, a za njegovo puštanje iz istražnog zatvora sudac istrage je doredio jamstvo u visini sto tisuća kuna. Neslužbeno doznajemo da je Latin zatražio pomoć pjevača Marka Perkovića Thompsona na način da mu financijski pomogne da izađe iz istražnog zatvora, kad je već zbog njegovih pjesama, za koje kaže da su mu svetinja, i napravio teški nered u lokalu, piše Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:06