PRETUČEN NASMRT

Zbog ubojstva mladića (25) u Osijeku uhićena dvojica muškaraca i žena: Mlatili su ga i rukama i nogama...

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave dok su počinitelji privedeni pritvorskom nadzorniku

U dvorištu stambene zgrade u Županijskoj ulici pronađena je mrtva osoba.
Na fotografiji: policija osigurava mjesto pronalaska mrtve osobe.





 

 Vlado Kos/Cropix

Žrtva ubojstva u Osijeku koje je policiji prijavljeno u utorak ujutro je 25-godišnji mladić s područja Čepina, a PU osječko-baranjska za njegovu smrt tereti tri osobe s područja Osijeka, muškarce u dobi od 25 i 38 godina te 39-godišnju ženu. Njih su troje, naime, nasmrt pretukli 25-godišnjaka.

‘‘Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja s područja Osijeka počinili kazneno djelo Ubojstvo. Naime, između 16. i 17. listopada u dvorištu stambene zgrade, u Županijskoj ulici u Osijeku počinitelji su tjelesno napali 25-godišnjaka zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu,‘‘ izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Dodali su i kako je očevid obavljen na mjestu događaja kao i nad počiniteljima dok je nad tijelom 25-godišnjaka po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Osijeku izvršena obdukcija u Kliničkom bolničkom centru Osijek na Odjelu za patologiju i sudsku medicinu. Nadležnom državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave dok su počinitelji privedeni pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:47