DRAMA KOD VARAŽDINA

Žena mu saznala da se spetljao s konobaricom pa ga pitala kada se misli iseliti. Njegov odgovor potpuno ju je razbjesnio

Muškarac je kažnjen s 350 eura i mora podmiriti 26 eura prekršajnih troškova. Pomirio se sa suprugom

Ilustracija

 Frank Herholdt/Image Source Via Afp

Muškarac (45) iz okolice Varaždina proglašen je krivim i osuđen zbog psihičkog i fizičkog nasilja koje je počinio prema supruzi (40) u prisutnosti njihova djeteta u obiteljskoj kući, prenosi portal Danica.hr.

Prema presudi, sve se dogodilo lani u listopadu oko 19.30 sati na širem varaždinskom području. Muškarac je bio pod utjecajem alkohola od 0,58 promila te se posvađao sa ženom zbog “nerješivih bračnih problema”, odnosno njegove nevjere. Supruga je, naime, doznala da ju je muž koji je vlasnik kafića prevario s konobaricom.

Kako stoji u presudi, na upit supruge odgovorio je da ne misli otići, jer, kako je rekao, ‘čemu žurba’. Supruga mu je napomenula da će svi znati zašto se rastavljaju, a on joj je zaprijetio da će objaviti njezine slike na internetu.

Nakon toga je žena uzela suprugov mobitel kako bi obrisala slike, a on ju je uhvatio za ruke i pritom ih stiskao. U jednom trenutku između njih stalo je njihovo dijete koje je otac uhvatio za ruke te ga naglo povuklo na stranu da ga odmakne od majke.

Dijete je izašlo iz kuće i pozvalo policiju, a otac je uspio majci istrgnuti mobitel iz ruku, navodi sutkinja u presudi.

Muškarac je priznao da se sve dogodilo baš tako, a povod je bila ‘sumnje na prijevaru s njegove strane‘. No, nakon toga su se pomirili te i dalje žive zajedno i u dobrim su odnosima.

Supruga je svjedočila kako je njezin muž u vlasništvu imao kafić, te da je “često tamo provodio vrijeme te između ostalog je stvorio prisni odnos s konobaricom tako da je došlo i do preljuba s njegove strane”.

- U to vrijeme saznala sam za preljub i bila sam silno revoltirana te sam smatrala da se radi o nerješivim bračnim problemima, posvjedočila je na sudu te opisala kako je izgledao sukob. Iskaz je bio identičan suprugovom.

- Sve je trajalo oko 20 minuta, nastalo je pod okolnostima preljuba. Potom je muž napustio kuću i otišao svojim roditeljima, ali nakon nekoliko dana vratio se te od tada zajedno živimo. Po mom mišljenju, u dobrim smo obiteljskim odnosima, naglasila je supruga.

Muškarac je kažnjen s 350 eura i mora podmiriti 26 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Nije poznato što je učinio s golišavim fotografijama svoje supruge koje je imao u mobitelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:57