ZLOSTAVLJANJE, NAPAD I OTMICA

Žene ga prijavljuju iz čiste ljubomore

Rizvani, njegov brat i sin (14) počeli su se naguravati s Rizvanijevom suprugom u tramvaju
 Joško Šupić/CROPIX

ZAGREB - Kadri Rizvani (40), čest gost crnih kronika s podebljim dosjeom, inače bivši smetlar i miljenik žena koji se tuži s Republikom Hrvatskom za više od 100.000 eura, danas je uhićen pred Istražnim centrom Županijskog suda zbog sumnji u otmicu vlastitog djeteta.

Sam krenuo prema sudu

Rizvani je krenuo javiti se na sud nakon što ga je nevjenčana supruga prijavila da joj je u srijedu oteo dijete. Saznao je da se za njim raspisala tjeralica. Kad je prilazio sudu, policajac koji je osiguravao prosvjed, koji se u tom trenutku održavao na Zrinjevcu, prepoznao ga je i uhitio.

Obitelj na putu za cirkus

Rizvanija je supruga prijavila jer je navodno u srijedu ujutro sa svojim bratom Fehmirom i 14-godišnjim sinom iz prijašnjeg braka prišao njoj i njihovoj sedmogodišnjoj kćeri u Vukovarskoj ulici u tramvaju. Došlo je do svađe i naguravanja, a Fehmir i Kadri su odveli djevojčicu iz tramvaja.

Policija je ubrzo uhitila Fehmira i 14-godišnjeg sina, a Kadrija nisu pronašli sve dok se sam nije došao javiti.

No, ako je suditi po Kadrijevoj prošlosti, i od ovog slučaja neće biti ništa. Naime, on ima osmero djece iz odnosa s čak tri žene, a već su ga četiri puta te žene u zadnjih deset godina prijavljivale za prijetnje i za otmicu djece.

Tri puta dosad, uoči svog svjedočenja na sudu, one su izjavile da su to činile iz ljubomore, a to je navodno motiv i u ovom slučaju.

Naime, zavodniku Kadriju, njegova najnovija nevjenčana supruga nije mogla oprostiti što ga cijeli dan nije bilo kod kuće. Rasprava o tome vodila se u tramvaju u srijedu kada se obitelj zaputila u cirkus na Bundeku, a vlastiti cirkus priredili su građanima u tramvaju pa je sve završilo prijavom.

U svibnju 2001. optužen je zajedno s tadašnjom trudnom djevojkom Beitom Elbasade zvanom Esmeralda i prijateljem M. G. da su opljačkali, pretukli i zapalili Mladena Horvata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:43