NESVAKIDAŠNJI OBRAČUN

ŽESTOKI OKRŠAJ U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI: Tinejdžer pobjesnio nakon svađe s dvojicom mladića, jednog od njih pokušao pregaziti automobilom

ilustracija
 Danijel Soldo / CROPIX

Okršaj maloljetnika s dvojicom muškaraca u zagrebačkoj Dubravi noćas oko dva sata poslije ponoći kulminirao je gaženjem automobilom.

Naime, u Otočačkoj ulici pod okriljem noći došlo je do obračuna između tinejdžera s dvojicom muškaraca starih 23 i 36 godina.

Maloljetnik je bio za volanom Škoda Octavije zagrebačkih oznaka te se u jednom trenutku, nakon žestokog verbalnog sukoba praćenog psovkama i prijetnjama, odlučio "osvetiti" pa je vozilom udario 23-godišnjaka usput udarivši i u parkirani Audi A6 zagrebačkih oznaka u vlasništvu 36-godišnjaka.

Ubrzo je na mjesto nesvakidašnjeg obračuna stigla policija te Hitna pomoć koja je 23-godišnjeg mladića, kojeg je maloljetnik udario autom na cesti, prevezla u KB Dubrava a kvalifikacija ozljeda koje je zadobio još uvijek nije poznata.

Iz PU zagrebačke kažu da je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se rasvijetlile sve okolnosti nemilog događaja koji je uznemirio cijelu ulicu i o tome ovisi za što će maloljetnog kršitelja zakona kazneno prijaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:03