DETALJI HORORA

Zet je primijetio ženu kako leži u automobilu, bila je pokrivena po glavi: ‘Strina spava...‘

Čovjek je došao i A.G. mu je govorio kako će izvršiti samoubojstvo, od čega ga je ovaj odgovarao
 Vlado Kos/Cropix

Na parkiralištu ispred mjesnog groblja u Viškovcima u osobnom su automobilu pronađene dvije mrtve osobe - muškarac i žena, potvrdila je u četvrtak osječko-baranjska policija.

"Operativno dežurstvo policijske postaje Đakova zaprimilo je u 11,20 sati telefonsku dojavu da se u Viškovcima pokraj Đakova, na parkiralištu ispred mjesnog groblja, u osobnom automobilu, nalaze dvije mrtve osobe - muškarac i žena", potvrdio je glasnogovornik osječko-baranjske policije Zoran Kon.

Kako smo doznali od članova obitelji A.G., on je u prijepodnevnim satima telefonom pozivao brata, strica i druge članove obitelji, ali mu se jedni javio zet, kojeg je pozvao da dođe u Viškovce da se nađu.

image
Vlado Kos/Cropix

Čovjek je došao i A.G. mu je govorio kako će izvršiti samoubojstvo, od čega ga je ovaj odgovarao. Žena je za to vrijeme ležala na suvozačkom mjestu i bila je pokrivena po glavi, a A.G. je svom rođaku rekao: "Strina spava."

Nakon toga zatražio je od zeta da ode do Đakova i nešto mu donese, što je ovaj i učinio, a nakon što se vratio zatekao je njegovo beživotno tijelo na vozačkom mjestu. Potom je pogledao što je sa "strinom", a onda je vidio da je i ona mrtva.

image
Vlado Kos/Cropix

Štoviše, činilo se kao da je ranije usmrćena, odnosno da nije ubijena u Viškovcima.

Zanimljivo je i da je nedaleko od mjesta ove tragedije u samome groblju postavljen spomenik i grobno mjesto koje je on za sebe i svoju suprugu dao napraviti za života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:40