BIVŠI VODITELJ

'ŽIVOT JE PREMIJERA I NEMA REPRIZE' Bangoura za 15. godišnjicu braka posvetio dirljiv status supruzi i kćerima

Zagreb, 111010.Galerija Velvet, Dezmanov prolaz.Popularni pjevac Damir Urban otvorio je svoju prvu izlozbu nazvanu '40 stanica' u galeriji Velvet. Na slici: Hamed Bangoura.Foto: Nina Djurdjevic / CROPIX
 Nina Đurđević / CROPIX

Bivši voditelj, a danas poduzetnik Hamed Bangoura proslavio je sinoć 15. godišnjicu braka i 23 godine veze s Kristinom Jakovac Bangourom.

Hamed i Kristina imaju dvoje djece Zaru i Hayu, a Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi.

Tim povodom oglasio se na Facebooku emotivnom porukom.

- Sinoć sam proslavio 15 godina braka i 23 godine veze. Jučer sam ispratio stariju kćer u Kanadu, a danas 15 godišnju na maturalac. U Kanadu?! Na maturalac?! A kao da je jučer bilo kad sam ih držao na dlanu jedne ruke. Šta ti je život i što ti je vrijeme. Jedan Imam je nedavno rekao: "Vrijeme je kao mač, ako ga ne presiječeš, presiječi će te". Čovjek je nemaran prema vremenu, zaboravljiv prema činjenici da se svakoga novog dana budi bliži smrti, a dalji od rođenja. Često trošimo najdragocijenije što imamo, a to je vrijeme, na nebitne i daleko manje vrijedne stvari, a najmanje na obitelj i stvaranje uspomena vrijednih spomena. Jednostavno vremenu pristupamo olako, kao da namjerno zaboravljamo da smo na ovom svijetu samo u prolazu. Život je premijera i nema reprize. Zato sam i danas odlučio razmišljati o vremenu koje mi je dano da provedem na ovom svijetu, o tome na koga ga i na što ga trošim, jer bliži se dan kada će djeca otići za stalno i pitanje je koliko će ga tada moći potrošiti na mene?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:18