DOBRE VIJESTI

ŽIVOT JOJ VIŠE NIJE UGROŽEN Djevojka koju je bivši izrešetao s pet metaka probudila se iz kome

OSIJEK - Nakon tri dana neizvjesnosti Slađana Blažević (22) , koju je u nedjelju navečer njezin bivši dečko Goran Batinić (31) pogodio s pet hitaca iz vatrenog oružuja probudila se iz kome i život joj više nije ugrožen.

- Pacijentica je budna, pomiče ruke i noge, sve razumije i vidi pa mogu reći da je prognoza o njezinu oporavku sada već jako optimistična - rekao je voditelj Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a Osijek dr. Josip Ivić, koji je sa svojim medicinskim timom skrbio o mladoj djevojci otkako je dovezena u osječku bolnicu.

Svoju su kćer u četvrtak prijepodne posjetili i roditelji Anto i Marija, koji su prvi put nakon četiri dana imali prigodu s njom kratko i razgovarati.

- Presretni smo. Pao mi je ogroman kamen i ne mogu vam opisati kako se osjećamo. Ona je dobro, smije se i lagano govori. O tome što se dogodilo u nedjelju nismo uopće razgovarali, jer su nam tako sugerirali liječnici. Još joj je teško, pa smo se zadržali desetak minuta, a kada je počela plakati osoblje nas je zamolilo da je sada ostavimo kako bi se mogla odmoriti. Nama je samo važno da je najgore prošlo, a sada ćemo se polako početi vraćati normalnom životu - rekao je Slađanin otac.

Podsjetimo, nju i njezina dečka Antu Čolića, Batinić je u nedjelju navečer iza 20 sati presreo na cesti Feričanci - Orahovica te u njih ispalio više hitaca.

Slađanu je prethodno mjesecim opsjedao i prijetio joj tražeći da mu se vrati. Nakon što je pucao u nju i Antu otišao je svojoj kući u Krunoslavlje kod Donjeg Miholjca, gdje je kasnije u noći izvršio samoubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 08:17