'PODRAVSKI SAMMIR'

Zvijezda Slaven Belupa Leon Benko uhićen jer je luksuznim BMW-om X5 jurio 130 km/h u naselju

Benko je prenoćio na policiji, a danas ujutro nakon žurnog postupka na Prekršajnom sudu kažnjen je s 6000 kuna
Koprivnica, 170611.ARHIVSKA FOTOGRAFIJA.Leon Benko napadac NK Slaven Belupo zbog prebrze kaznjen je na preksajnom sudu u Koprivnici.Na slici: Leon Benko napadac NK Slaven Belupo.Foto: Nikola Wolf / Podravski list / Cropix
 Nikola Wolf / Podravski list / C

KOPRIVNICA - Zvijezda koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa Leon Benko jučer je uhićen zbog prebrze vožnje zbog čega je prenoćio na policiji, a danas ujutro nakon žurnog postupka na Prekršajnom sudu kažnjen je s 6000 kuna.

Policajci su ga oko 17:55 sati zaustavili u Sokolovcu, za upravljačem BMW-a X5 varaždinskih oznaka, nakon što su mu laserom mjestu gdje je ograničenje bilo 60, izmjerili mu 130 km/h.

Koprivnički 'plavci' još jednom nisu imali milosti prema nogometašima Slaven Belupa. U rujnu prošle godine zbog 1.61 promila uhićen je Filip Marčić, sadašnji nogometaš Splita. Vozio je VW Scirocco suigrača mu Kaje Rogulja zbog čega je morao na triježnjenje na policiju, a taj ga je noćni izlet stajao raskida profesionalnog ugovora s klubom.

Njegovi je tadašnje suigrače i partnere s noćnog izlaska vratara Gorana Bulića i stopera Kaju Rogulja klub kaznio novčano. Drugi zločesti Slavenaš je Aljoša Vojnović kojeg je zbog prometnih prekršaja prošle godine gradskim ulicama 'ganjao' BMW koprivničke policije, a zbog prometnih je prekršaja kažnjen i kapetan Alen Maras kojemu je bilo previše za platiti dvije tisuće kuna pa je došao na policiju da mu omoguće plaćanje na rate. Maras je tada, prema vlastitom priznanju, mjesečno zarađivao 26 tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:36