ODGOVORAN POMORAC

Zvonimir Boban poslao prijatelja da nesreću prijavi policiji

 Drago Sopta/CROPIX

Umjesto poznatog nogometaša Zvonimira Bobana, štetu koju je svojim gliserom Mittera uzrokovao u virskom kanalu gdje je naletio na ribarski brod, u petak je u Lučkoj ispostavi Preko prijavio nepoznati muškarac. Iako njegov identitet nije poznat, doznajemo da je riječ o Bobanovom prijatelju koji je s njim bio na gliseru u trenutku nesreće.

- Danas sam ovjerio svu potrebnu dokumentaciju koju je ispunio i potpisao Zvonimir Boban. Papire je donio njegov prijatelj koji je s njim bio na gliseru u trenutku nesreće. Riječ je o manjoj šteti i na gliseru i na ribarskom brodu vlasnika Nikole Jaše – kazao je Zoran Uhoda, kapetan Lučke ispostave Preko na otoku Ugljanu.

Bivši reprezentativac gliserom je u srijedu oko 17.30 sati u Virskom kanalu naletio na ribarski brod u vlasništvu Nikole Jaše iz Kukljice kojem je u naletu oštetio pramčanu stativu.

U nesreći nitko nije ozlijeđen, a Boban je Jaši rekao kako će mu kvar sanirati, no da će to napraviti sutradan jer mu se jako žuri. Vlasnik ribarskog broda registarskih oznaka 267 PR Nikola Jaša iz Kukljice Lučkoj je kapetaniji u Preku nesreću prijavio u četvrtak kazavši kako se dogodila dok je kočario Virskim kanalom te da je na njega naletio gliser Miterra za koji je utvrđeno da je registriran na tvrtku ZB. ŠPORT d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:36