Ručnici? Tu su. Nedjeljni Jutarnji i neki od magazina koji dolaze s njim. Spremljeni u torbu, da se ima što čitati na plaži. Klincima ste pripremili sve za zabavu, a kruh, pašteta i lubenica su u frižideru.
Ali, mora li hrana za plažu uvijek biti ista? Kako unijeti kreativnost u meni koji ćete grickati dok sjedite na kamenčićima i gledate klince koji se brčkaju u moru?
Odgovora ima, a pronaći ćete ga u magazinu Dobra hrana koji ove nedjelje, 1. srpnja, izlazi uz Nedjeljni Jutarnji.
Paški sir i bruschette
“Htjeli smo pokazati da je plaža više od krafne i paštete”, govori nam Mila Batinica, urednica Dobre hrane, dok završava ovaj broj. “Na plaži se obično zaglavi s jelima koja se tamo prodaju ili ostacima od doručka iz hotela. Ali ne mora biti tako dosadno. Odjurili smo u...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....