OD ĆAKULANJA DO CHATANJA

Dogovori spoj, flertuj, namiguj. Tu nema loših uleta

Cosmopolitan je pokrenuo novi hrvatski online dating-servis Moj Spoj. Kliknite na mojspoj.cosmopolitan.hr

ZAGREB - Nekad se glavna špica događala na korzu, rivi ili ćagi. I znala su se pravila - ona prođe, dečko pritrči i podigne grožđanu mast koju je ona “slučajno” ispustila, on skrivećki namigne, ona se nasmiješi i komunikacija je lagano počela.

Pandemija soliranja

Danas, kad svaki prosječni muškarac koji drži do sebe, pri ruci ima Labello, tko treba napraviti prvi korak? Jesu li žene preuzele ljubavno kormilo ili ovaj zahtjevni čin i dalje pada na pleća “jačeg” spola?

Grožđana mast je otišla u prošlost, no izgleda da su bez dobrog podmazivanja zaškripjele i stare dobre tehnike upucavanja. I koga sada okriviti za modernu pandemiju soliranja? Prema anketi koju je proveo časopis Cosmopolitan, 70% djevojaka vjeruje da ih negdje čeka srodna duša, čak njih 50% boji se da ih neće pronaći ili da će se s njima mimoići jer mjesta za upoznavanje gotovo da su iščezla. Danas se druženje preselilo u virtualni prostor, a nova špica postali su dating-servisi koji korisnicima nastoje pomoći da naprave prvi korak. Tako novi hrvatski online servis Moj Spoj omogućava da, ukoliko to želite, komunikaciju uspostavite na starinski način namigivanjem, da odmah uletite s koktelom ili nekome suptilno pošaljete pusu. I sve to laganim klikom, bez stresa, pripreme i znojenja dlanova. Online dating više nije mjesto rezervirano za socijalno nesposobne, luzere i frikove, no da biste na internetu pronašli zanimljive, ili čak srodne duše, potrebno je neko vrijeme i malo strpljenja. Druženja preko interneta ipak olakšavaju filtriranje ljudi s kojima želite ostvariti kontakt jer dovoljan je samo jedan klik da nečiji upad ignorirate. Prema karakteristikama i željama prijavljenih, Moj Spoj svaki dan predlaže osobu koja bi pojedinom korisniku mogla biti zanimljiva.

Ulaz besplatan

Moj Spoj je pravi raj za dečke, na njemu je registrirano čak 80% single djevojaka, u dobi između 20 i 30 godina, a ulaz na ovaj virtualni korzo je, naravno, besplatan. No, kad se stvari zahuktaju, sve isprobate u stvarnom svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:20