SENZACIONALNI MODELI U NEDJELJNOM

FOTO Upoznajte sestre Podhraški: Nježne ljepotice koje DIJELE SVE

Atraktivna brineta, 21-godišnja Nikol, prije pola godine primila je mlađu sestru Anu za ruku i odvukla je sa sobom u modnu agenciju. Danas su obje senzacionalni modeli, a kad nisu pred objektivom, uče za ispite, zadirkuju mlađeg brata i svađaju se oko odjeće
 Berislava Picek

ZAGREB - Mlade i atraktivne sestre iz zagrebačkih Gajnica, Nikol i Ana Podhraški, sretne su što je zahladilo i što iz tople kuće izlaze tek kad moraju. Do tada smišljaju nepodopštine poput naboljeg načina da mlađem bratu dignu tlak. Vole ga zadirkivati i izluđivati baš kao što su nekad svoje roditelje. No 21-godišnja Nikol i njezina tri godine mlađa sestra Ana više ne prkose roditeljima kao nekada.

- Naši roditelji imaju najbolje kćeri - sa smiješkom govori Nikol.

Još se kao srednjoškolka odlučila okušati u modelingu. Nije joj se pretjerano svidjelo a i, kako kaže, tada nije bila spremna za to.

Prije tri godine upisala je Pravni fakultet u Zagrebu i tijekom razgovora na jednoj od brojnih studentskih kava kolegica joj je spomenula da je model u Taliji. Nikol je otišla na casting i danas je jedan od Talijinih modela.

Atraktivna brineta plavih očiju nije željela biti jedina uspješna članica obitelji i prije pola godine primila je sestru za ruku i odvukla je sa sobom u agenciju te je danas i Ana model. Ana se nije tako brzo prilagodila na život modela, malo se nećkala, ali sada spremno čeka profesionalna snimanja.

Buduća pravnica

- Drago mi je što joj je prvo profesionalno snimanje bilo sa mnom. Bilo joj je lakše jer smo zajedno, zezale smo se i ubrzo se opustila - kaže starija sestra.

Opustio se i odnos dviju sestara koje nisu oduvijek bile ovako bliske. Kad su bile mlađe, Nikol nije podnosila to što joj je Ana bila kao sjena. Gdje god je išla Nikol, tu je bila i Ana. Uzimala joj je odjeću, cipele te je silno željela izlaziti sa starijom sestrom. Ali to je vrijeme prošlo kad je i Ana krenula u srednju školu. Danas dijele sve. Osim cipela. Jer Nikol nosi veći broj i jako je sretna zbog toga.

- Ana je strašno neuredna. Odjeću nosimo zajedno, ali ona uvijek sjedne na nekakvu žvaku. Kao da ima radar za žvake pa mi je drago što barem znam da će mi cipele ostati očuvane - smije se i dodaje da se više ne svađa sa sestrom zbog takvih stvari, no Anina je nonšalantnost ipak naljuti.

Nikol je studentica druge godine Prvnog fakulteta. Dugo nije znala što želi biti u životu i u zadnji se tren odlučila za pravo. Nije joj bilo lako jer je znala da će morati jako puno učiti, ali zato se sada vidi kao buduća pravnica. Ni učenje joj više nije problem.

Našla je svoj način učenja. Nekad zapne više, a nekad se nikako ne može prisiliti da uči. Ali polaže ispite i to joj je najbitnije. Na proljeće je čeka ispit iz rimskog prava za koji će se morati pripremati mjesecima, no odlučna je u nakani da ga prođe. Baš kao što je prošla i opću teoriju prava i države, kolegij koji joj je ostao u najgorem sjećanju.

- Dugo sam se pripremala, znala sam gotovo sve, ali uvijek se našla neka sitnica koja mi je promakla. Mučila sam se s tim ispitom, pismeni pa usmeni, ali nisam odustala - kaže.

Nikol ne želi odustati ni od svoje karijere modela, ali ni od ljubavne veze. Već je gotovo dvije godine u vezi i jako je sretna iako dečko nije uvijek oduševljen time što je ona model. Kaže da je često ljubomoran kad mora nositi revije u bikiniju, ali nikada joj ne prigovara zbog toga.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU NEDJELJNOG JUTARNJEG

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:39