LJEPOTICA BEZ MANE

FOTOSENZACIJA NEDJELJNOG Dunja Dulčić: Otkrivamo intimni svijet nove seksi voditeljice

Prezenterica Zagrebačkog dnevnika na Jabuka TV-u politologinja je magistrirala u Velikoj Britaniji. Zavodljiva 23-godišnjakinja iz Splita samo za Nedjeljni otkriva gdje, s kim i kada izlazi, kakvi je frajeri privlače i zašto ne pada na opasne tipove i zgodne švalere
 Berislava Picek

ZAGREB - Treba biti ili vraški vješt ili beskrajno bezobrazan da bi se iz Dunje Dulčić izvuklo nekakvu zločestoću. Jer ova 23-godišnja voditeljica zagrebačkog dnevnika na Jabuka TV-u jednostavno nema mane.

• Samo malo? Hoćeš reći da ti ni malo ne laskaju komplimenti drskih šarmera? Navodno ti ne daju mira - pokušavam je isprovocirati.

- Ja sam, naime, sretno zaljubljena. I ne, nisam jedna od onih koje vole opasne tipove i švalere. Mislim da su takvi dečki zapravo samo obični glumci. Iskreno, najbitnija mi je komunikacija s partnerom. Volim obostrano razumijevanje i obožavam kad me nasmijavaju. Da, definitivno sam luda za duhovitim tipovima - kaže.

Ona je, dakle, novo lice na zagrebačkoj lokalnoj televiziji, a na male ekrane stigla je prije dva mjeseca. Otada su svi ludi za Dunjom.

Osim što je prelijepa i osvaja stasom, glasom, šarmom i pogledom, Dunja je nevjerojatno pametna i odgovorna djevojka. Zato je s lakoćom prošla audiciju.

- Imala sam priliku nastaviti studirati i raditi u Londonu, gdje sam provela posljednjih godinu dana. No srce me vuklo natrag u Zagreb i rodni Split koji su mi podjednako nedostajali.

Kada sam vidjela natječaj u Zagrebu, odlučila sam se prijaviti i uspjela. Da, to je definitivno posao kojim se želim baviti. Obožavam biti ispred kamere, mislim da sam se jako dobro snašla u tako kratkom vremenu. Priznajem, ispočetka sam imala tremu, bilo je i grešaka, ali sada mi ide jako dobro. Ne volim samo čitati s blesimetra već želim maksimalno upoznati građu o kojoj pričam tako da, za slučaj da nešto pođe po zlu, mogu dobro reagirati i pametno improvizirati. Podjednako me uzbuđuje i novinarski posao. Onaj manje vidljivi.

Raduju me i predstavljaju mi izazov društvene i političke teme. Slaba sam na humanitarne akcije i socijalne slučajeve pa i o tome rado izvještavam i općenito ih podupirem - kaže.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU NEDJELJNOG JUTARNJEG

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:44