ZAGREB - Ako i niste neki ljubitelj slatkog, zvijezda novog broja Svijeta Tea Mamut definitivno će vas obratiti. Što čudima koja radi u kuhinji, što svojim izgledom u spavaćoj sobi.
Trenutno su joj na repertoaru u kuhinji u dubrovačkom restoranu Gil’s prženi sladoled u tempuri, čokoladna torta s čili papričicama, mille-feuille, bignet sa sladoledom od različka, sladoled od kokica... i bezbroj drugih stvari od kojih rastu zazubice.
Naša najljepša kuharica u Hrvatsku se iz New Yorka nakon diplome na Američkom kulinarskom institutu (Culinary Institute of America - CIA) i rada u čuvenom Danielu vratila prije šest mjeseci.
Posljednja tri zadužena je za slastice u Gil’su, i tvrdi da neviđeno uživa. Ali, plan je u njemu ostati samo do listopada. Jer nakon Dubrovnika na r...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....