NIJE BILO NI GOTOVINE

A GDJE SU DJECA? Mama je zvijezda dana, a sin i kći u Bruxellesu: 'Ne želim ih eksponirati javnosti'

Za usporedbu, kći Ive Josipovića je bila na njegovoj inauguraciji, ali ona je ipak odrasla
 Foto: HINA / pool / CROPIX

Šaroliko društvo okupilo se jučer na Trgu svetog Marka. Pozivnice za inauguraciju prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, uz državni, vjerski i diplomatski vrh, primili su i brojni sportaši, glazbenici, poduzetnici, kulturnjaci, bivši i sadašnji političari, branitelji...

Na istom mjestu tako su se našli Vesna Balenović, poznata zviždačica, i Nives Celzijus, starleta i pjevačica koja je poziv zaslužila prepjevom pjesme “Kolinda” Zdenke Vučković. Bila je tu i bivša prva pratilja Miss svijeta i poduzetnica Anica Kovač, koja se srdačno izljubila sa Željkom Markić, čelnicom inicijative U ime obitelji. Iz publike je svečanost inauguracije promatrao i njezin suprug, bivši nogometni reprezentativac Robert Kovač, ali njegov brat Niko nije došao.

Emil Tedeschi i Ivica Mudrinić došli su čuti što predsjednica ima reći o ekonomiji, a Ante Tomić i Nino Raspudić sigurno su crpili ideje za svoje komentare. Bio je tu i neizostavni Miroslav Ćiro Blažević, čiji je i osobni izbor bila Grabar Kitarović, a među okupljenima su se našli i umirovljeni generali Mladen Markač i Ivan Čermak. Ante Gotovina nije viđen.

Prema želji predsjedničkog para, njihovo dvoje malodobne djece nije prisustvovalo inauguraciji. Jakov i Kolinda Kitarović imaju dvoje djece - sina i kćer. Svoju djecu žele zaštititi od javnosti. Za usporedbu, kći Ive Josipovića je bila na njegovoj inauguraciji, ali ona je ipak odrasla. Međutim, poslije toga nije se eksponirala, a mediji su to poštovali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 11:39