NASTAVAK PREPUCAVANJA

Ahmetović HDZ-u: ‘Dok Plenković obećava plin Sloveniji, BiH i Mađarskoj, zaboravlja spomenuti vlastitu zemlju‘

SDP-ov saborska zastupnica odgovorila je na prozivke i kritike iz HDZ-a vezano za njezine izjave o LNG terminalu.

Mirela Ahmetović

 Damjan Tadić/Cropix

SDP-ov saborska zastupnica Mirela Ahmetović odgovorila je na prozivke i kritike iz HDZ-a vezano za njezine izjave o 'nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu'.

- Razbojnici iz HDZ-a, pravomoćno presuđene kriminalne organizacije, koja je ovu državu bacila na koljena i pokrala ju kao niti jedan okupator do sada, ponovno manipuliraju činjenicima. Da, bando iz HDZ-a, PROTIV ilegalnog plutajućeg terminala, ali ZA zakoniti kopneni koji bi doista omogućio Hrvatskoj dio energetske neovisnosti o kojoj bunca novi Ivo Sanader u osobi Andreja Plenkovića, oštro je poručila, pa nastavila:

- Dok Plenković obećava plin Sloveniji, BiH i Mađarskoj, zaboravlja spomenuti vlastitu zemlju jer ju u srcu ni ne nosi, već samo koristi za osobne ambicije kako bi se danas sutra bolje prodao Europskoj komisiji u koju krca svoje intimuse i propale karijeriste. Kriminalcima iz HDZ-a poručujem: komesarka vas neće ostaviti na miru sve dok ne maknete svoje dugačke koruptivne prste iz džepova hrvatskih građana i prestanete uništavati ovu predivnu zemlju koja 30 godina trpi vaš primitivizam i krađu. No pasarán (u osvit Dana antifašističke borbe)!, napisala je Ahmetović uz potpis 'vaša komesarka' referirajući se na 'titulu' koju su joj 'prišili' HDZ-ovci.

Podsjetimo, HDZ je u utorak poručio SDP-ovcima da neće uspjeti zaustaviti proširenje LNG-a i hrvatsku energetsku neovisnost, reagirajući na današnju izjavu SDP-ove političke tajnice Mirele Ahmetović o nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:12