NAKON KORONE

AIR FRANCE OPET LETI IZ PARIZA PREMA TRI HRVATSKA GRADA Počinju u srpnju, evo kako izgleda planirani red letenja

 Jason O. Watson (Aviation Photos) / Alamy / Alamy / Profimedia

Air France je danas na svojim službenim stranicama objavio kako ponovno pokreće međunarodne linije prema brojnim destinacijama u Europi i svijetu, uključujući i tri u Hrvatskoj, piše Croatian Aviation.

Air France je prvotno planirao uvesti drugu dnevnu rotaciju između Zagreba i Pariza (povezujući tako dva grada čak 14 puta tjedno), no planovi su poremećeni zbog pandemije koronavirusa i do toga ove godine neće doći.

Kompanija će postupno povećavati broj tjednih letova prema destinacijama u Hrvatskoj.

Ovo je planirani red letenja za srpanj:

Ponovno se uvodi linija Pariz - Zagreb, od 1. srpnja, 3 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i subotom), uvodi su ponovno linija Pariz - Split, od 13. srpnja, 4 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom) te linija Pariz - Dubrovnik, od 4. srpnja, 2 puta tjedno (subotom i nedjeljom). Na liniji Pariz - Dubrovnik dodat će se još jedan let tjedno, ponedjeljkom, od 13. srpnja.

Na linijama iz Pariza prema Zagrebu i Dubrovniku Air France će prometovati sa zrakoplovima A319, A320 i A321, koji u floti ovog zrakoplovnog prijevoznika imaju kapacitet između 143 i 212 sjedala u putničkoj kabini.

Na liniji iz Pariza prema Splitu prema trenutnim najavama prometovat će HOP! za Air France zrakoplovima tipa Embraer 190, kapaciteta 100 putnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:15