REAKCIJA

AIR SERBIA OBJASNILA INCIDENT SA SPLIĆANKAMA 'Snimke nisu pokazale ništa sporno, no svim putnicama koje su dostavile podatke isplaćen je novac'

 Profimedia, Alamy

Nakon što se sedam putnica iz Splita, koje su bile na odmoru u New Yorku, povezanim letom preko Beograda vratile u Hrvatsku, u javnost su izašle informacije da su ih po povratku čekali "olakšani", tj. pokradeni i oštećeni koferi. Ovih dana slučaj je postao aktualan, a iz tvrtke Air Serbia danas su kazali da je slučaj odmah istražen i da su sve putnice koje su dostavile podatke dobile odštetu.

Putnice su, podsjećamo, imale velik razmak između letova Beograd-Split, pa su u Beogradu odlučile otići na ručak i vratiti se na vrijeme na tamošnji aerodrom 'Nikola Tesla'.

Po povratku su, kako je ranije objavljeno, dobile svoju prtljagu i otkrile da su brutalno opljačkane. Svih 11 kovčega stiglo im je redom oštećeno, obijenih lokota, a pojedini su bili lakši za gotovo pola prijavljene težine u odnosu na početak putovanja.

O svemu su se oglasili iz Air Serbie.

- Povodom pisanja pojedinih medija u vezi sa tvrdnjom o nestalim stvarima, obavještavamo javnost da je Air Serbia još prošle godine provela je istragu o situaciji koja se navodno dogodila 27. listopada 2017. godine.

- Tom prilikom odmah su, u suradnji s kolegama s beogradskog aerodroma, pregledane snimke na temelju kojih nije utvrđeno ništa sumnjivo. Bez obzira na to, kao i na činjenicu da dokumentacija koju su putnice dostavile nije sadržala sve elemente, kompanija im je isplatila novac - naglašavaju iz Air Serbie.

- Sve osim jedne putnice su dostavile brojeve svojih računa i novac im je prebačen prije nekoliko mjeseci. Spomenuta putnica također je obaviještena o iznosu, ali do sada nije dostavila bankovne podatke - zaključuju u priopćenju, koje je stiglo kao reakcija na tekst na OVOJ poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:15