NOĆNA DRAMA

AKCIJA SPAŠAVANJA KOD KORENICE Migrant teško ozlijeđen pri padu sa stijene na Plješivici, nosilima ga izvukli s nepristupačnog terena

 
 MUP

Policija je izvijestila kako je sinoć oko 21 sat spasila tri migranta na području Korenice, od kojih je jedan teško ozlijeđen pri padu sa stijene.

Kako su naveli, oko 20 sati i 55 minuta službenici Postaje granične policije Korenica provodili su mjere pojačanog suzbijanja nezakonitih migracija.

MUP

Zadržan u bolnici

Na makadamskom putu u mjestu Šeganovac uhvatili su dva muškarca bez osobnih dokumenata, koji su izjavili da se u šumskom predjelu planine Plješevica, iznad naselja Šeganovac, nalazi muškarac koji se teško ozlijedio prilikom pada sa stijene. O svemu je odmah obaviještena i Hitna medicinska pomoć iz Korenice te se krenulo u potragu za osobom.

- Policijski službenici Postaje granične policije Korenica, pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko i tim Hitne medicinske pomoći su nakon nekoliko propješačenih kilometara na opisanom mjestu zatekli ozlijeđenog muškarca koji je ležao na tlu. Ozlijeđenom muškarcu je odmah pružena prva pomoć, a potom su ga na nosilima donijeli do prve pristupačne ceste gdje ih je čekalo vozilo Hitne medicinske pomoći. Nakon pregleda u Općoj bolnicu u Gospiću utvrđeno je kako je teže ozlijeđen te je na daljnje liječenje upućen u KBC Rijeka gdje je i zadržan - priopćeno je iz policije.

Navode kako je utvrđeno da su svi zatečeni muškarci nezakonito prešli državnu granicu pa je u tijeku utvrđivanje njihovog identiteta i daljnje postupanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:07